Transportgruppen: Møde ang. vej forbedringer

Der var et godt møde med kommunen i dag den 13. august 2015.På mødet deltog Uffe Højbye, Tina Karstensen og en Peter fra embedssiden og Flemming Worsøe fra politisk hold, samt Else Hansen fra skolen og så Gitte og jeg( lars hviid).

Vi blev præsenteret for løsninger på både Vindebjergvej og Fjellerupvej, men begge løsninger blev ændret undervejs.

På Vindebjergvej havde de tænkt enten at lave bump eller en “to-i-en” vej. Vi bad om en fortsættelse af de brede striber, der allerede findes fra Fjelsted til krydset ved Broholmvej. Der er desværre ikke plads til brede striber nord for Broholmvej, fordi vejbanen er for smal, og vi andre afviste “to-i-en” vejen, så tilbage var kun løsningen med bump. Det endte med bump omkring kirken og på resten af strækningen vil de forsøge at finde plads til striber eller andet i den stil.

På Fjellerupvej vil der komme bump i begge ender af byen, og krydset ved Broholmvej skal sikres med et helleanlæg, hvis de kan finde plads til det, fordi der igen er for smal vej. Ellers vil de lave en enklere løsning for krydset, fordi det skal sikres bedre. 

2 thoughts on “Transportgruppen: Møde ang. vej forbedringer

 1. Mogens Nielsen

  Det må da være Brolundvej der skrives om?, hvad med noget nyt asfalt på Åløkkevej og Åvænget?
  M.v.h.
  Mogens Nielsen
  Åvænget 9

  Svar
 2. jakob vedel

  Hej Mogens
  Du har læst rigtigt: der er snak om Vindebjergvej, mellem Fjelsted og Harndrup og Fjellerupvej, ved skolen og krydset med Brolundvej.
  De er udvalgt pga høj hastighed og tung trafik.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *