FJELSTED-HARNDRUP
Søg efter:

Vil du hjælpe nye borgere godt i gang i vores lokalområde, så meld dig som mentor.

Som mentor står du som kontaktperson her på siden under vores mentorkorps.

 

Her kan tilflyttere finde dig, såfremt de har spørgsmål om stort og småt. Du og tilflytteren aftaler selv, om I skal mødes, gå en tur eller blot ringe sammen.

 

Udover at stå som kontaktperson håber vi, at du vil deltage i vores TilflytterCafe 1. Søndag i marts og september. Måske har du også ideer til, hvad der skal ske på cafemøderne.

 

Som frivillig mentor forpligter du dig kun til det, som du kan og har tid til. Du kan derfor altid komme af listen, – ligesom du kan melde dig igen på et senere tidspunkt.

 

Med tiden håber vi, at mentorkorpset finder på små hyggelige og uformelle ting, der er med til at byde nye velkommen til Fjelsted-Harndrup.

 

MENTORKORPSET: Vil du på eller af listen så skriv til fjha.lokaludvalg@gmail.com

Mads Winther, Ridderstien 11, Fjelsted. 56 år. Flyttede til byen i 2002. Telefon 27 26 72 94. madswinthercool@hotmail.com

Elisabeth Tejlmand, Rugårdsvej 64, Harndrup. 50 år. Flyttede til byen i 2002. Telefon 24 79 88 04. elisabeth.tejlmand@gmail.com

Dorthe Ahrnkiel, Åkrogen 14, 5463 Harndrup. 65 år. Flyttede hertil i 1979. Tlf 50579695. Dorthe.harndrup@jubii.dk

 

Hvad kan du som tilflytter forvente af en mentor?

Som ny kan der melde sig spørgsmål om stort og småt om det der foregår i vores lokalområde.

 

En mentor er frivillig, som gerne vil hjælpe dig videre i de første måneder, efter du er flyttet hertil. Nogle mentorer arrangerer også en TilflytterCafe 2 gange årligt.

 

Husk at respektere folks tid. Mentorerne har ikke forpligtet sig til at være der for dig ligesom en ven eller et familiemedlem, men du får en lokal kendt at støtte dig til i en periode.

 

Med venlig hilsen

Tilflyttergruppen

Gitte Andreasen
Kathrine Lindtofte
Lone Prisak
Nicole Trede