FJELSTED-HARNDRUP
Søg efter:

Skyd løs fra hoften, alle nyheder om vores lokalområde modtages og bringes gerne

Hvorfor bakker I IKKE jeres lokale politikker op ved at sitere ham – han sagde Vi Vil De Små Skoler og han har gennem flere år kæmpet for FH skole
Med venlig hilsen
               

Svend-Aage Nielsen
Kildevej 8
54463 Harndrup
Telefon +45  64 46 16 16
28 51 04 90
www.dansa.dk
dansa@dansa.dk

Mig bekendt er det kun Det Konservative Folkeparti og SF som ikke vil garantere at bevare Fjelsted/Harndrup skole i den kommende valgperiode. Enhedslisten har meldt ud, at de netop vil bevare skolen i følge det, som jeg har læst. Desuden kan jeg kun kraftigt opfordre forældre i Fjelsted/Harndrup til sende deres barn/børn i den lokale skole. Det er godt for børnene og lokalsamfundet…..

Venlig hilsen

Gert Petersen

 • One thought on “Vi Vil De Små Skoler

 1. Kære Gert

  Der er en markant men undergravende forskel på mit udsagn og de andres — i det de andres udsagn efterfølges at et — hvis der er grundlag til det
  altså Bevar de små skoler – hvis der er grundlag til det.

  Mit er et klart og uforbeholden ønske om at de små skoler skal bevares

  Den lille bisætning betyder – vi må vist hellere flytte vore børn for en sikkerheds skyld og så siver børnene væk og grundlaget er væk og de kan lukke skolen. Det var jo det der skete i Husby Tanderup.

  Nu har de jo også banet vejen ved at lave den fine cyklesti så selv små børn kan cykle til Brenderup. Så de har fremtids sikret sig………. !!!!!

  MVH Sv-Aa Nielsen
  Kildevej 8 5463 Harndrup

 2. Kære Gert
  Husker du jeg gentagende gange har sagt Vi Vil De Små Skoler
  du skrev at det kun var SF og De Konservative der ikke klart meldte ud at de små skoler skal bevares. Du husker vel DF sagde VI VIL BEVARE DE SMÅ SKOLER (altså hvis der er elever nok) … jeg mener det er at stikke blår i øjnene på folk.
  Kikker du i tallene vil du se at der ligger en plan, også for renovering af skoler her er Fjellerup skole endelig kommet med – som den sidste og i år 2022
  Hvis det ikke er til grin og en hån mod lokalsamfundet – så ved jeg ikke hvad man skal kalde det.
  Jeg har hele tiden sagt at alle partier – uden undtagelse – er falske når de i vage vendinger siger de vil bevare de små skoler (- hvis der er elever nok – hvis de er bæredygtige osv)

  Det er muligvis for sent allerede nu at redde skolen, med mindre ALLE – hele befolkningen i lokalområdet lægger pres på deres politikkere og får dem klart at sige DE VIL DE SMÅSKOLER også den i FJELLERUP.
  Derved er det klart at der er en skole som folk trygt kan sende deres børn i og give dem en god skolestart. Så vi undgår de tanker der kan være – vi vil hellere lade vores børn starte i den skole de alligevel skal flytte til fordi skolen er lukket.

  Kæmp for vor lokale skole og samlingssted – det er guld værd for lokalsamfundet.
  Med venlig hilsen Svend-Aage Nielsen Kildevej 8 5463 Harndrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *